Μοσχαρίσιες μπριζόλες στο τηγάνι με σάλτσα

Εκτέλεση:

Αδειάζω τα σπασμένα πιπέρια και τον κόλιανδρο σε ένα μεγάλο ρηχό πιάτο. Πιέζω τις μπριζόλες στο μείγμα αυτό για να καλυφθούν και από τις δύο πλευρές.
Σε ένα μεγάλο και βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρω το κρεμμύδι για 2 – 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. Δυναμώνω ελαφρώς τη φωτιά και προσθέτω τις μπριζόλες. Τις σοτάρω για περίπου 4 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν απαλά.
Σβήνω με το κρασί, πασπαλίζω με το μπούκοβο και αφήνω για 1 λεπτό για να εξατμιστεί το αλκοόλ. Σβήνω με το ζωμό, ρίχνω αλάτι, χαμηλώνω ξανά τη φωτιά στο μέτριο και μαγειρεύω τις μπριζόλες για 15 – 20 λεπτά, γυρίζοντάς τις μία φορά.
Στο μεταξύ σε ένα μπολάκι ανακατεύω το γιαούρτι και τη μουστάρδα και όταν ολοκληρωθεί το 20λεπτο μαγείρεμα αδειάζω το μείγμα αυτό στο τηγάνι. Ανακατεύω απαλά με μια ξύλινη κουτάλα και μαγειρεύω για 5 λεπτά.
Αποσύρω από τη φωτιά και μοιράζω τις μπριζόλες σε πιάτα. Περιχύνω με τη σάλτσα του τηγανιού και σερβίρω αμέσως.

Υλικά:

1 κουτ. Σούπας ανάμεικτοι κόκκοι από διάφορα πιπέρια (μαύρο, ροζ, πράσινο), χονδροσπασμένα

1 κουτ. Γλυκού σπόροι κόλιανδρου, κοπανισμένοι στο γουδί

80 ml ελαιόλαδο

4 μοσχαρίσιες μπριζόλες (κόντρα φιλέτο)

2 μέτρια ξερά κρεμμύδια,ψιλοκομμένα

200 ml λευκό ξηρό κρασί

1 κουτ. Γλυκού γλυκό μπούκοβο

200 ml ζωμός κότας (ή λαχανικών)

1 κουτ. Σούπας γιαούρτι στραγγιστό

1 κουτ. Γλυκού μουστάρδα