Το κρεοπωλείο μας

Στον χώρο του κρέατος εδώ και 30 χρόνια

Μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του κρέατος και πάντοτε με την δική σας υποστήριξη, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο σύγχρονο στο κέντρο των Χανίων, ο οποίος πληρεί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Η ποιότητα και τα επιλεγμένα προϊόντα κρέατος αποτελούν την βασική μας προτεραιότητα. Έτσι είμαστε σίγουροι για αυτά που προσφέρουμε σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Η δουλειά μας όμως δεν σταματά εδώ…

Διαλέγουμε αγνά υλικά και με πολύ μεράκι δημιουργούμε πρωτότυπα κρεατοσκευάσματα και νέες γευστικές προτάσεις. Ακόμα έχουμε επιλέξει και σας φέρνουμε ζυμαρικά και όσπρια από επιλεγμένους μικροπαραγωγούς και οικοτεχνίες.

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς, μειώνουμε τις τιμές και προσφέρουμε έκπτωση 10%  στις πολύτεκνες οικογένειες και στους ανέργους.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, θα συνεχίσω με οδηγό την ποιότητα…

Φιλικά, Γιάννης

Επιλεγμένα Προϊόντα

Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε παραδοσιακά ζυμαρικά από φρέσκο γάλα Χατζή, όπως και αγνό σπιτικό τραχανά από την περιοχή της Λάρισας. Πλιγούρι από το Θεσσαλικό κάμπο. Ποικιλίες από Ριζότο με άγρια μανιτάρια. Μέλι θυμαρίσιο “Μέλωμα” Μπεμπλιδάκης . Μουστάρδα βιολογική βρούβας. Καυτερές σάλτσες του Πιπεράκη. Σάλτσα τομάτας “απλά Ελληνικά” και βασλάμικο ξύδι. Πλούσια βελούδινη μαγιονέζα, όπως και  ψητές πιπεριές και μελιτζάνα από το Greek Deli Ergon. Τα τέλεια συνοδευτικά για τα κρέατα σας.

Τυροκομικά

Στο τμήμα με τα τυροκομικά μας θα βρείτε πρόβειο γιαούρτι, τυρί ημίσκληρο από την περιοχή των Σφακίων. Ανθότυρο ξηρό Κρήτης, ελαφριά κατσικίσια Γραβιέρα και κλασσική παλαιωμένη κεφαλογραβιέρα από τυροκόμους της Κρήτης. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μυζήθρα του Μανούσου από τα Ασκύφου, φέτα Σελιανή και στακοβούτυρο.

Καπνιστά αλλαντικά

Θα βρείτε επίσης χωριάτικα αυγά κότας και ορτυκιού,  ποικιλία καπνιστών αλλαντικών και τα χειροποίητα λουκάνικα μας σε χοιρινό, μοσχαρίσιο αλλά και κοτόπουλο.

Δώστε την παραγγελία σας

Μπορείτε να δώσετε τηλεφωνική παραγγελία για οποιοδήποτε νέο ή παλαιότερο κρεατοπαρασκεύασμα που έχουμε κάνει στο 2810 41625!