Κουνέλι με βαλσάμικο και μέλι

Εκτέλεση:

Σοτάρουμε το κρέας στο ελαιόλαδο

Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο

Προσθέτουμε τη μουστάρδα, το βαλσάμικο, το μέλι και αλατοπιπερώνουμε

Σβήνουμε με το κρασί

Συμπληρώνουμε όση υγρασία χρειαστεί (ζωμό ή νερό)

Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να ετοιμαστεί το κρέας

1 κουνέλι σε μερίδες

Ελαιόλαδο για το σοτάρισμα

2 σκελίδες σκόρδο

4 κουταλιές σούπας μουστάρδα

3 κουταλιές σούπας ξύδι βαλσάμικο

2 κουταλιές σούπας μέλι

Λίγη ρίγανη

Αλάτι ,πιπέρι

1 ποτήρι λευκό κρασί

Ζωμό ή νερό όσο χρειαστεί