Καρέ χοιρινό με πορτοκάλι

Καρέ χοιρινό με πορτοκάλι (1,2 κιλά περίπου):

  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς, τυλιγμένο σε λαδόκολλα, για 2 ώρες περίπου.
  • Στο τέλος του ψησίματος , ανοίγουμε την λαδόκολλα και αφήνουμε να ροδίσει.
  • Αφαιρούμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει 15’ για να το κόψουμε.
  • Εν τω μεταξύ, μαζεύουμε τους χυμούς του κρέατος, τους περνάμε από σήτα, και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε διαλυμένο corn flour (σε κρύο νερό) και βούτυρο για να δέσει η σάλτσα.
  • Σερβίρουμε σε φέτες και περιχύνουμε με την σάλτσα